Загрузка...

Універсальний трактор для українських аграріїв - New Holland T5

30.03.2020

У 2019 р. в Україні світовий бренд New Holland представив новинку – універсальний трактор серії Т5, який уже став бестселером на європейському ринку.

 Т5.110S – трактор невеликої потужності, але навіть у базовій комплектації в ньому доступні унікальні функ­ції автоматизації робочого процесу, якими обладнані тільки моделі вищих класів потужності. Ця серія характери­зується зручністю в роботі, високою функціональністю, від­мінною продуктивністю й великою кількістю сучасних тех­нічних рішень.

New Holland Т5.110S пристосований до різних типів сільськогосподар­ських робіт і зручний у роботі з причепом, культиватором, сівалкою, причіпним обприскувачем та іншим обладнанням. Але крім цього, модель споживає малу кількість палива і має багатий функціонал.

Турбодизельний чотирициліндровий двигун FTP S8000, що відповідає стандарту викидів Tier 3, має потужність 110 к.с. та давно зарекомендував себе за показниками економії па­лива й тяговими характеристиками. Оснащений системою охолодження й вентилятором охолодження із віскомуфтою для зниження рівня шуму та додаткової економії палива.

Головна особливість трактора Т5 – це трансмісія Semi Powershift Electro CommandTM 16х16, із перемиканням усе­редині діапазону без розриву потоку потужності (4 передачі, 4 діапазони). Вона дає змогу ефективно управляти машиною й перемикати передачі всього в один клік по джойстику, без зупинок та розривів потоків потужності.

На моделі Т5.110S встановлена посилена навіска з гаками: два зовнішніх циліндри та один – внутрішній. Вантажопід­йомність задньої 3-точкової навіски становить 5400 кг. Про­дуктивність гідравлічного насоса – 65 л/хв, утім, навіть такі високі цифри можна підвищити до 80 л/хв. У базовій комп­лектації є три пари вбудованих задніх гідровиходів.

За традицією, інженери New Holland приділили велику увагу робочому місцю оператора в просторій кабіні VisionView ™. Усе керу­вання машиною зосереджено на підлокітниках, відповідно, в підлозі немає додаткових отворів. У базовій комплектації в кабіні є кондиціонер, люк, склоочисники та маячок.

Трактор оснащений функцією електронного контролю тя­гового зусилля. Автоматизацію процесу в T5.110S можна по­рівняти тільки з тракторами вищих класів потужності. У ба­зовій комплектації є електрогідравлічний реверс (незамінна функція під час роботи з фронтальним навантажувачем і за частої зміни руху). Всі органи управління трактора, такі як управління ВВП, триточковою навіскою, гідровиводами, ви­несені під праву руку механізатора.

ВВП повністю автоматизований. Оператор може налашту­вати режим вмикання/вимикання залежно від положення навіски, що істотно заощадить час порівняно з механічними аналогами. Для зручності органи управління навіски і ВВП продубльовані на задньому крилі.

Ємність паливного бака – 145 л. Загальна маса трактора – 4562 кг. Також варто зазначити, що трактор збалансований передніми баластами у 360 кг на передній осі й 200 кг – на задній.

Перевагою моделі Т5.110S можна назвати збільшений клі­ренс і подовжену колісну базу – 2519 мм. Завдяки цьому по­ліпшується стійкість і зчеплення з ґрунтом. Діаметр передніх коліс R28, а задніх – R38.

Ця модель – іде­альний приклад співвідношення ціни й якості.  Завдяки своїй універсальності, функціональності й про­дуктивності трактор серії Т5 можуть використовувати як ве­ликі господарства, так і аграрії із земельними ділянками не більше 50 га.

Трактор New Holland Т5.110S купити можна в Україні у компанії «Астерра», яка є офіційним дилером бренда із 2007 року.